Czekolada RED Delight mleczna z orzechami laskowymi, 26 g
ŚRODEK SPOŻYWCZY OGÓLNEGO STOSOWANIA, Produkt dostępny bez recepty
Dostępność:
Produkt został wycofany z oferty
- 
                            Popularne 
- 
                            Inne produkty z kategorii 
- 
                            Ostatnio oglądane 
- 
                            Oferta specjalna 
2 600 punktów odbioru
Odbierz zamówienie w wybranej aptece
19 tys. produktów
Szeroki asortyment produktów
Darmowa dostawa w 24 h
Szybka i darmowa dostawa do apteki
Opis
Czekolada RED Delight to czekolada mleczna z orzechami laskowymi i orzechami makadamia, o zmniejszonej wartości energetycznej.
- Bez dodatku cukru – słodzona erytrytolem i malitolem.
- Erytrytol jest naturalną substancją słodzącą, którego wartość energetyczna wynosi 0. Malitol ma 2x mniej kalorii (niż biały cukier), ma niższy indeks glikemiczny i nie wywołuje próchnicy.
- Zawartość kalorii jest mniejsza nawet o 30% niż produkt tradycyjny.
- Jeden batonik czekolady (26 g) ma tylko 105 kcal.
- Czekolada nie zawiera glutenu.
Skład
Składniki: substancje słodzące: maltitol, erytrytol; substancja wypełniająca: polidekstroza; mleko w proszku pełne; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; słodka serwatka w proszku; kawałki orzechów laskowych 2%; kawałki orzechów makadamia 1%; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25%. Może zawierać migdały.
Wartość odżywcza
Wartości odżywcze w 100 g:
| Wartość energetyczna | 1667 kJ/403 kcal | 
| Tłuszcz w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone | 28 g 16 g | 
| Węglowodany w tym: - cukry - poliole | 42 g 11,9 g 28 g | 
| Białko | 6,8 g | 
| Sól | 0,49 g | 
Zawartość
26 g
Producent: -
Sposób przechowywania: 15°C - 25°C
Kod EAN: 4751027951139
Czekolada RED Delight mleczna z orzechami laskowymi, 26 g - opinie
Cechy produktu
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji naszego farmaceuty
- pomoże dobrać odpowiednie leki
- dobierze tańsze zamienniki
- doradzi, które produkty powinny być stosowanie osobno
- odpowie na pytania o przepisane leki
mgr farm. Katarzyna Witkowska
 
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                                         
                         
                                                                                                     
                                                                                                     
                                                                                                     
             
             
             
             
             
             
            